Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Tuohisaaren kyläyhdistyksen sivuille!

Tuohisaaren kyläyhdistys on perustettu 20.5.12 Yhdistyksen nimi on Tuohisaaren kyläyhdistys ry ja sen kotipaikka on Savonlinnan kaupunki.

  • Yhdistyksen toimialueena on Tuohisaari ja sitä ympäröivät Pihlajaveden saaret (Haukkasaari, Halkosaari, Karistaansaari, Kotisaari, Kyntösaari, Luhtiissaaret, Niittysaari, Tappisaari, Vänkälänsaari, pieni Vänkälänsaari.

 

TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Tuohisaaren alueen yhdistysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyöelimenä pyrkimyksissä parantaa edellä mainitulla alueella vakituisesti tai vapaa-aikanaan asuvien ihmisten hyvinvointia.
Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa edellä mainitun alueen asukkaita yhteistoimintaan oman yhteisönsä kehittämiseksi sekä kehittää yhteistyötä yhdistyksen toiminta-alueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa kylien kehittämisessä ja kylien asukkaiden hyvinvoinnin parantamisessa. Tarkoituksena on säilyttää toiminta-alue elinvoimaisena sekä lisätä koko seudun kehittämiseen liittyvää osaamista ja lisätä kokemusten vaihtoa toiminta-aluetta ympäröivien vastaavien yhdistysten välillä Suomen kattavaa ja kansainvälistä yhteistoimintaa unohtamatta. Tarkoituksena on verkostoitua muiden vastaavien tahojen ja maaseudun kehittämisorganisaatioiden kanssa sekä toimia yhteistyössä saarella toimivien muiden yhdistyksien ja yrittäjien kanssa.
 
JÄSENET

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä yhdistyksen toiminta-alueella vakituisesti tai osa-aikaisesti asuvat luonnolliset henkilöt sekä rekisteröidyt yhdistykset, säätiöt ja muut oikeustoimikelpoiset yhteisöt, joilla on rekisteröity kotipaikka yhdistyksen toiminta-alueella. Tukijäseneksi eli kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai, rekisteröity yhdistys, säätiö sekä muu oikeustoimikelpoinen yhteisö. Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- sekä puheoikeus mutta ei äänioikeutta. Jäsenmaksu on vain 10 €/henk ja alaikäiset voivat liittyä jäseneksi ilmaiseksi.

LIITY mukaan!  Yhdistyksessä löytyy paikkoja jokaiselle aktiiviselle tekijälle ja toimintaan ovat KAIKKI TERVETULLEITA!
Tue Tuohisaaren kyläyhdistys ry:n toimintaa yrityksenä tai muuten kannatusjäsenenä.
 
 - Jos haluat lisätietoa ota yhteyttä: Matti Järvisaloon 050-5236314, Pia Rauhalaan tai Juha Hartikaiseen.
Voit liittyä mukaan sähköpostin kautta tuohisaari@live.fi lähettämällä liittymistiedot jäsenrekisteriä varten. Yhdistyksen osoite: Rapakiventie 26, 58620 LOHILAHTI (sijaitsee Tuohisaaressa).
 
·         Nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero.
·         Maksa jäsenmaksu 10€/henk tilille Nordea 187535-595 IBAN-tilinumero FI84 1875 3500 0005 95 tai käteisellä maksu suoraan Matti Järvisalolle.
 
 
 
 
Tervetuloa  mukaan Tuohisaari kyläyhdistys ry:n toimintaan!
Hallitus
*********************************

         HUOM! Tuohisaaren lautan puhelinnumero on muuttunut, uusi numero on 0400-852052

 

©2020 Tuohisaaren Kyläyhdistys - suntuubi.com